Jelenlegi hely

Címlap

Results Workshop Szegeden

A CIRENE projekt Results Workshop és utolsó Project Meeting a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi én Információs Központjában lesz megtartva 2013. június 25-én.

magyar

5. projekt megbeszélés

2013 Április 17-én Újvidéken megtartottuk az 5. projekt megbeszélést. Mivel a projekt technikai feladatai Április 30-án befejeződnek, a fő téma az elért eredmények bemutatásának és publikálásának formája volt. Átbeszéltük a fejlesztés lezárásáig hátralévő technikai feladatokat és az utolsó periódus rendezvényeit. Az újvidéki results workshop és záróesemény időpontját június 14-re, a szegedi results workshopot és utolsó projekt megbeszélést pedig június 25-re tervezzük.

magyar

4. projekt megbeszélés

2012. december 5-én Szegeden megtartottuk a 4. projekt megbeszélést. A megbeszélés legérdekesebb része a lefedettségmérés prototípusának demonstrálása volt. A Szegedi Tudományegyetem munkatársai egy Androidos mobiltelefon, helyi hálózati kapcsolat és egy egyszerű számológép alkalmazás segítségével demonstrálták a lefedettségmérés működését. A rendszerrel megfigyelhettük, hogy az alkalmazás mely metódusai lettek végrehajtva. Az újvidéki kollégák elhozták az implementációhoz kiválasztott céleszközt, amin ugyanez a rendszer telepítés után kisebb hibákkal szintén működött.

magyar

3. projekt megbeszélés

2012. október 4-én Újvidéken megtartottuk a 3. projekt megbeszélést. Ezt eredetileg még augusztusra terveztük, de a mindkét egyetemen esedékes tanévkezdési teendők miatt elhalasztottuk.

magyar

A 4. munkacsomag dokumentumai elkészültek

A második trimeszter végére (augusztus 31) befejeztük az általános beágyazott rendszer tesztelési módszertan és a hardver-szoftver analízis módszertan kidolgozását.

magyar

Beágyazott rendszerek tesztelése survey majdnem kész

Már majdnem befejeztük a beágyazott rendszerek tesztelése összefoglaló cikket. Több száz tudományos cikket vizsgáltunk, és közülük több, mint 50-et fel is dolgoztunk az összefoglalóban. Sajnos rá kellett jönnünk, hogy egy ilyen munka sohasem lehet készen, csupán eljön az idő, amikor már nem bővítjük tovább idő és/vagy erőforráshiány miatt.

magyar

Az igényfelmérést befejeztük

A VOICT összegyűjtötte az igényfelmérő kérdőívre adott válaszokat, ami az ipari partnereinknek egy a beágyazott rendszerek tesztelését segítő módszertannal/rendszerrel szemben felmerülő kéréseit/elvárásait gyűjtötte össze.

magyar

2. projekt megbeszélés és workshop

2012. Április 27-én Szegeden megtartottuk a 2. projektmegbeszélést és az utolsó (negyedik) workshopot. A két eseményt nem különítettük el. Megbeszéltük az első periódus zárásának adminisztratív teendőit, és az előző és jelen workshop alapján megbeszéltük a módszertan és a pilot implementáció magas szintű struktúráját.

magyar

Nyitórendezvény

A CIRENE projekt Nyitórendezvény és Sajtókonferencia 2012. február 24-én lesz megtartva a Szegedi Tudományegyetem Kongresszusi Központjában.

Ezen az eseményen röviden áttekintjük a CIRENE projekt céljait és technikai elemeit. A technikai blokkal párhuzamosan sajtókonferenciát tartunk, ahol a CIRENE projekt kulcsemberei fognak válaszolni a sajtó által feltett kérdésekre.

A sajtókonferencia után a résztvevőket meghívjuk ebédre, amit a zártkörű workshop követ.

magyar

Bejelentkezés